1. nyhedsmail fra HQ 100 miles 2019.

Med 116 tilmeldte og 2 på venteliste til vores fantastiske 100 miles løb på skønne Mors, er vi nu i fuld gang med forberedelserne til dette event. Morsingboerne har igen i år vist, at de vil gøre deres bedste for, at I får en god tur rundt på øen. De vil støtte og bakke op om jer hele vejen igennem, og det bliver bestemt ikke kedeligt. I vil blive mødt af glade depot folk og morsingboer, der hepper jer rundt, ligesom der flere steder vil der være musik, fester m.m.

Igen i år er der forskellige events ude på ruten:

På Salgjerhøj får både den hurtigste kvinde og den hurtigste mand den prikkede bjergtrøje, ved samtidig gennemførsel af løbet inden for tidsgrænsen på de 26 timer.

100 miles Night Run, er for midtergruppen af løbere, som passerer 100 km. fra kl 21.00 og frem. Det foregår fra depotet ved ca. 100 km. til ca. 110 km. og der kæmpes om den hurtigste tid på de ca.10 km. for både damer og herrer. Igen er det kun gældende for løbere der også kommer i mål inden for tidsgrænsen.

Vi sender flere informationer ud i august, og er der noget I er i tvivl om inden da, kan I finde svar på vores hjemmeside www.100miles.dk og eventuelt under punktet Q&A som i finder her: http://www.100miles.dk/q-and-a- 1

Der er taget et utal af billeder fra løbet, og der er blevet lavet film. Blandt andet en lille dokumentarfilm, hvor Jann Søndergaard fortæller om, hvordan løbet er blevet til https://www.youtube.com/watch?v=zi1cb3KpiSU, og vil du se mere fra løbet, så kan du finde mange film klip her: https://www.youtube.com/results?search_query=100+miles+mors

Vi glæder os til at se jer.

Venlig hilsen fra HQ

Gitte og Susanne